Het bestuur

Het bestuur van Stichting Buitenhof bestaat uit 6 personen.
Hieronder stelt een ieder zich kort aan u voor:


 kees 
Voorzitter: Kees van Houwelingen.

Ik ben getrouwd met Ina. In het dagelijks leven ruim 33 jaar werkzaam geweest als specialist verzekeren bij de Rabobank waarvan de laatste 19 jaar in Hardinxveld-Giessendam. 
We hebben 2 kinderen Rob en Marleen en 1 kleinzoon Xem. 
Voordat we met Stichting Buitenhof zijn gestart heb ik samen met een oudergroep logeerhuis De Ark in Hardinxveld-Giessendam opgezet en ben daar tot 2009 voorzitter van geweest. 
Vanaf de oprichting in 2009 ben ik voorzitter van Stichting Buitenhof en samen met de overige bestuursleden zetten we ons in voor de realisatie van een woon-werk-leerproject in Hardinxveld-Giessendam voor onze doelgroep.


ger
 
Secretaris: Ger Koekkoek.

Ik ben getrouwd met Mijnie en ben geboren in Rotterdam. Wij hebben 3 getrouwde kinderen en 7 lieve kleinkinderen. Vanaf 1 augustus 2015 ben ik met pensioen. Daarvoor ben ik vele jaren verantwoordelijk geweest voor een financiële administratie en later voor een personeels-en salarisadministratie. Vanaf januari 2016 ben ik secretaris van Stichting Buitenhof. Een veilig en goed thuis realiseren voor mensen met een verstandelijke- en/of lichamelijke beperking is een geweldig mooie doelstelling van deze stichting en dat spreekt mij bijzonder aan. Daar wil ik mij voor inzetten.

arie
Penningmeester: Arie Slob.

Ik ben Arie Slob, getrouwd met Arjane. Wij hebben 4 kinderen, waarvan er inmiddels alweer twee op het voorgezet onderwijs zitten. De jongste twee zitten nog op de basisschool. Ik woon en werk in Hardinxveld. Vanaf december 2016 ben ik penningmeester van Stichting Buitenhof. Ik heb vanuit werk of nevenactiviteiten geen ervaring in de zorg of zorggerelateerde instellingen, maar het lijkt mij een mooie uitdaging om een steentje bij te dragen aan het realiseren van dit mooie project.

johan 
Algemeen adjunct en voorzitter zorgcommissie: Johan Bor.

Mijn naam is Johan Bor, 44 jaar en sinds 2013 manager Zorg Thuis bij Rivas Zorggroep.  In deze functie geef ik leiding aan 5 wijkteams die verpleging en verzorging leveren voor de cliënten in de gemeente Vianen.
In Buitenhof bekleed ik de functie van algemeen adjunct en ben ik voorzitter van de zorgcommissie. Vanuit mijn functie en affiniteit met de doelgroep van Buitenhof, ben ik graag actief binnen de stichting, in het bijzonder met het inrichten van de zorg voor de toekomstige bewoners.  Ik ben getrouwd met Carolien en Thomas en Lisanne zijn onze kinderen. Daarnaast zijn we al jaren logeergezin voor een verstandelijk gehandicapte jongen.


ina
 
Lid en lid zorgcommissie: Ina Dankers.

Mijn naam is Ina Dankers-Leenman. In het dagelijkse leven werkzaam in het ZML onderwijs. Sinds 2011 bestuurslid van Stichting Buitenhof. Goede zorg omvat voor mij meer dan kwaliteitsdenken.
Kernwoorden in zorg zijn voor mij: Aandacht, betrokkenheid, liefde, verantwoordelijkheid, deskundigheid en gelijkwaardigheid. Werken met je hoofd, je hart en je handen.

 

Algemeen bestuurslid: Diny Moret van Lavieren

Mijn naam is Diny Moret-van Lavieren (52 jaar). Bij Kindcentrum Alexandra te Gorinchem werk ik als leidinggevende en bij Sweco te De Bilt als projectleider/klantcoördinator. Daarnaast ben ik secretaris bij Stichting Vrienden van de Grote Kerk en geef ik samen met een mooi team vanuit Wijk Grote Kerk te Gorinchem aangepaste catechisatie. Sinds 1 januari 2018 ben ik bestuurslid. Ik ben getrouwd met Arie. Wij hebben 3 kinderen, Jasper, Thomas en Marloes. Thomas woont sinds 1 november 2017 in de Buitenhof. Reden te meer om mij in het bijzonder in te zetten voor de stichting én bewoners van de Buitenhof.